Pas op, ik schiet! Ans Kok Fotografie

Spelletjes, plezier en lawaai.

Geplaatst op Geplaatst in nieuws

Soms wil je gewoon even los gaan in je fantasie en lekker spelen met je camera en je onderwerp. De basis voor zo’n bui is meestal een idee, dat langzaamaan rijpt.

Zo ook gisteren; ik liep al een hele tijd met het idee om iets te doen met een ondeugend kind…  Daar kwamen heel geleidelijk herinneringen bij, aan de spelletjes die vroeger buiten gespeeld werden. Het plezier dat we hadden en het lawaai dat we daarbij maakten.

Als je dan toevallig getipt wordt in de richting van de juiste modellen, een moeder treft die helemaal in je idee meegaat en zorgt dat haar kinderen lekker vies in de studio aankomen, krijg je dit resultaat.

De opzet heb ik bewust simpel gelaten, net als de bewerking, gewoon een beetje vies. Het plezier dat er was én de ouderwetse spelletjes moeten het verhaal vertellen. Er werd gekliederd, geknoeid en lawaai gemaakt en we hebben met z’n allen genoten.

Tijdens het nabewerken schoot ik nog geregeld in de lach. En meer is er soms niet nodig.

Willen jullie wel geloven dat ik glimlachend in slaap gevallen ben, gisteravond.

 

Pas op, ik schiet! Ans Kok Fotografie Oei een spin! Ans Kok Fotografie Lawaai maken! Ans Kok Fotografie Bellen blazen! Ans Kok Fotografie. Foto's maken! Ans Kok Fotografie

 

 

19 gedachten over “Spelletjes, plezier en lawaai.

  1. Een geweldige foto reportage!!!
    De spontaniteit en humor straalt van de jongens af.
    Het eigen gemaakt speelgoed o.a. de boomerang en de belleblaas…..gewoon geweldig!
    En Jolanda heeft boordevol ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *